Flest italienske scoringer i Serie A

belotti

Mens FIGC præsident, Tavecchio skummer over for mange udlændinge i Serie A, ligesom undertegnede, er der dog lyspunkter der giver optimisme for fremtiden og for det italienske talentarbejde. For med unge italienere, der er faste mand på deres hold, og samtidig scorer masser af mål, behøver vi nævne Belotti i Torino eller Berardi i Sassuolo, så er der i den grad håb for italiensk fodbold og landsholdsfodbold igen.

“Men er der ikke med udlændinge?” Nej, naturligvis ikke. Se blot Udinese, der er det værste skrækeksempel! Og i den omvendte verden, Sassuolo, der er lækkert eksempel hvordan det kan gøres med få midler.

Men det er slet ikke det, som dette skal handle om!

I de første 7 runder har vi set 182 mål, og det er heldigvis italienerne der har lavet flest af dem, nemlig 67 mål, en procentdel på 36.81%. “Andre nationer” står for 28.02% af målene, men specificerer vi det en kende ud, er argentinerne andenbedst med 22 scoringer, (12.09%), Colombia er 3. bedst med 11 kasser.

Vi taler om 182 mål noteret, men selvmål er ikke medregnet i denne sag, der er lånt fra La Gazzetta dello Sport.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...