Fiorentina-Genoa: Forventede startopstillinger

Fiorentina-Genoa på Artemio Franchi i Firenze kl. 15.00.

Den første kamp mellem disse to hold blev først afsluttet i december, efter den “rigtige” kamp i september blev afbrudt grundet massiv regn i Genova. Den kamp vandt Genoa med 1-0, og Viola har derfor revanche til gode.

Det får de også! Genoa virker ikke synderlig stabile, lukker et hav af mål ind, bl.a. 4 mod Palermo, 4 mod Cagliari, og seneste spillede de blot 2-2 hjemme mod Crotone. Vi skal tilbage til den 27. november, for at finde Genoas seneste sejr, da det blev til 3-1 mod Juventus.

Fiorentina har behov for en sejr. Hullet er på hhv. 4 0g 5 point op til Milan og Atalanta, som er lige udenfor de europæiske pladser, mens der er 7 point op til Lazio på 5. pladsen. Ikke andet end sejr til Viola kan være på tale i dag.

Vi kan forvente at se to debutanter i dag, for hver deres hold. Sportiello i Viola trøjen, Hiljemark for Rossoblu, der ankom fra Palermo tidligere på ugen.

Daniele Orsato dømmer kampen.

Forventede startopstillinger:

Fiorentina 3-4-2-1: Sportiello; Sanchez, Tomovic, Astori; Chiesa, Vecino, Badelj, Maxi Olivera; Borja Valero, Bernardeschi; Kalinic.

Genoa 3-4-3: Lamanna; Izzo, Burdisso, Munoz; Edenilson, Hiljemark, Cofie, Laxalt; Lazovic, Simeone, Morosini.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...