Farvel til Spalletti efter sæsonen

Luciano Spalletti kan meget vel være fortid i Roma efter denne sæson. Roma træneren fortæller, at han bliver i klubben, hvis de vinder en titel, gør de ikke det, er han færdig i Roma.

Alene der, er det allerede opad bakke for den tidligere Zenit træner. Bagud med 2 i Coppa Italia mod Lazio, og går de videre til finalen, er det sandsynligvis Juve der venter i dén. Svært!

Roma er også bagud med 2 i Europa League, da de smed en 2-1 føring i Lyon og tabte med 2-4. I kampen i torsdags må vi være ærlige og sige, at Roma ikke lignede et hold, der kan slå det franske hold ud. Skidt!

Scudettoen er væk!

Corriere della Sera og Juventus:

Spalletti har været rygtet til Juve efter denne sæson. Corriere della Sera skriver, at der skulle være en aftale på plads, hvor han naturligvis skal afløse Allegri. Men dette afviser han selv iflg. Corriere dello Sport.

James Pallotta bekræfter iflg. Tutto Mercato Web, at der kan være et sandsynligt farvel til Spalletti efter denne sæson.

Træneren bruger de samme spillere, kamp efter kamp, uden nogen form for pause til de spillere, der skal bære holdet i de vigtige kampe. Eksempelvis i torsdag mod Lyon. Roma spillerene var flade efter en times spil. Bekymrende!

Det sidste er da også noget, som han har modtaget kritik for i bl.a. Corriere dello Sport.

Lige nu er der kold luft mellem Pallotta og Spalletti. Festen slutter pr. 30. juni.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...

1 Response

  1. marts 12, 2017

    […] Noget som ikke har alverden med kampen at gøre, er, til gengæld en væsentlig faktor om holdets fremtid. Luciano Spalletti kører formentlig på hans sidste måneder i klubben. Læs mere om det her. […]