De Laurentiis: “Higuain vejer 1.5 kilo for meget”

Higuain

Skuffelsen var stor i går aftes på San Paolo, efter Napoli røg ud af Europa League turneringen, og især Aurelio De Laurentiis, havde svært ved at skjule skuffelsen.

“Jeg har intet at bebrejde træneren eller holdet. At tabe er aldrig rart, men jeg kan ikke bebrejde holdet, for de har spillet godt. Vi havde mere boldbesiddelse, vi spiller godt, men jeg er heller ikke meget for at sige, at vi var uheldige. Sådan er fodbold”, fortæller ADL.

De Laurentiis rettede dog lidt skyts mod Gonzalo Higuain. “Pipita skal få styr på sin fysik. Han vejer 1.5 kilo for meget og løber som en mursten. Det er dog også svært at forestille sog, at et hold er afhængig af en spiller. Hvad kan vi forvente af Higuain, som har scoret så mange mål i første halvdel af sæsonen. Higuain skal først og fremmest komme tilbage til hans gamle form, så skal I se, så kommer resultaterne også tilbage”, fortæller en små-bitter Napoli præsident.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...