Dagens resultater i Serie B

Serie B er i fuld sving med dagens sidste kamp i 36. runde, hvor kampen mellem Cesena og Spezia, netop er startet med 2. halvleg.

Men dagen har indtil videre afsluttet med de øvrige 10 kampe i ligaen, og SPAL viser altså sit alvor i kampen om oprykning, da de har skabt et forspring på 5 point ned til 2. pladsen.

Det har de af flere årsager!

Dels gjorde de selv det de skulle i dagens hjemmekamp mod Trapani. Sicilianerne førte med 1-0, men Antenucci sørgede for en sejr til SPAL på 2-1. Rimonta, et comeback, som virkelig må give tro på miraklet i Ferrara.

MEN! Derudover så tabte Frosinone, overraskende, med 2-3 hjemme til Novara, og her var Magnus Troest som vanlig med i samtlige 90 minutter for norditalienerne.

Det er endda gået så galt for Frosinone, denne 2. påskedag, at de er raslet ned på 3. pladsen, da Hellas Verona slog Cittadella med 2-0, den sidste scoring blev naturligvis sat ind af Pazzini.

SPAL på 67 point, Hellas og Verona kommer halsende med 62 point!

Fra 3. pladsen og ned!

Benevento på 4. pladsen er langt efter de tre øverste. De har 54 point, og de gjorde det ikke lettere for sig selv i dag, som de tabte med 0-1 oppe i Brescia.

Ligeså svært, nærmest håbløst ser det ud for Bari, der rasler ned igennem ligaen, og igen i dag tabte!!!!!!!!!!! Det er frustrende af pommeren til! 0-2 i Carpi! Colantuono bliver dog som træner skriver Sky Sport.

Entella skuffede med blot 1-1 hjemme mod Ternana, og skuffelsen var også tydelig i Perugia, som måtte nøjes med 0-0 hjemme mod Ascoli.

Latina er snart sat i bunden af rækken. 5 point har de op til playout efter dagens nederlag til Salernitana på 1-2. Ligeledes er det med Pisa, som tabte med 0-1 hjemme til Avellino. Pisa har 4 point op til playout.

Til gengæld er Pro Vercelli stukket helt af fra bunden, og dagens sejr på 1-0 i Vicenza bør sikre dem en ny sæson i Serie B.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...