Dagens resultater i Serie B!

Avellino

Inden vi går til søndagens resultater, er det passende at starte med lørdagens to kampe, der endte med en 2-2 kamp mellem Livorno og Vicenza, og endelig fik Modena en tiltrængt sejr på 1-0 over Pro Vercelli.

I dagens tidlige kamp slog Cagliari yderligere et søm i Spezias krise, da topholdet tog fra Ligurien med en sikker 3-0 sejr. Det var blot Cagliaris 2. sejr på udebane i denne sæson, men det rækker alligevel til en foreløbig 1. plads med 29 point.

Crotone smed point ude mod bundholdet fra Lanciano, på trods af en 1-0 føring, måtte den lille calbriske klub tage hjem med 1-1. De øvrige hold i Playoff zonen (Cesena-Bari spilles i aften), smed alle point. Som skrevet nøjes Livorno med uafgjort, Novara tabte nede i Salernitana med 0-1, og derfor har Pescara og Brescia placeret sig der, hvor det er lidt mere morsomt.

Tungt er det fortsat for Como, der netop tabte til Pescara, og Como er sidst i ligaen. Lanciano er andensidst, og Ternana tabte endnu gang, denne gang med skuffende 1-2, hjemme til Entella. Til gengæld fik Ascoli noget at glæde sig over, efter de har ansat Devis Mangia som træner, vandt de i dag med 1-0 over Perugia.

Resultaterne:

Livorno-Vicenza 2-2, Modena-Pro Vercelli 1-0, Spezia-Cagliari 0-3, Ascoli-Perugia 1-0, Brescia-Trapani 3-0, Avellino-Latina 3-1, Como-Pescara 0-2, Salernitana-Novara 0-1, Ternana-Entella 1-2, Lanciano-Crotone 1-1.

Cesena-Bari i aften kl. 20.30. Kampen afslutter 13. runde.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2015 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...