Dagens italienske transfermarked!

Shaqiri er landet

En lille kort sag om de vigtigste transferopdateringer fra Støvlelandet, i hvert fald set herfra, hvor alt herunder, kommer i en en pærevælling, uden nogen form for system.

Følg med!

Dagens største spetakel har Inter lavet. Nerazzurri fik aftalen i hus med Xherdan Shaqiri fra Bayern Munchen, en aftale på 6 måneders lån. Andet tilgang til Inter: Diarra og og Lucas Leiva. Desværre ser det ud til Pablo Osvaldo er fortid i klubben. Han er foreløbig blevet suspenderet. M’Vila sættes i forbindelse med et skifte til Torino.

Parma skulle være tæt på at hente Antonio Nocerino i Torino, samt Alvaro Gonzalez i Lazio. Rygter siger stadig, at Alberto Gilardino kommer hjem til Parma fra Guangzhou. Desværre for Parma, får de ikke glæde af Campagnaro fra Inter, da Roberto Mancini ikke vil slippe ham.

Og vi bliver ved Guangzhou, der med al sandsynlighed skipper Alessandro Diamanti til Fiorentina. Josip Ilicic skulle være bekræftet i hans skifte til Bologna????? Alberto Aquilani er ikke i nærheden af at forlænge med Viola. Er Fabio Quagliarella på vej til Fiorentina?

Stefano Sorrentino har sagt nej til et skifte fra Palermo til Bologna. I Palermo taler man om forlængelser af kontrakter til klubbens to guldfugle, Dybala og Vazquez. Sidst nævnte underskriver en kontrakt i næste uge til 2019. I øvrigt ser vi ham måske snart for Azzurri!

Mauricio Pinilla har officielt skiftet Genoa ud med Atalanta. Riccardo Saponara fra Milan meldes på vej til Atalanta. Samtidig viser klubben igen interesse for Emanuelson i Roma.

Sampdoria tilbyder det absolut sidste skud fra hoften på Luis Muriel i dag. En efterhånden lang og trættende sag, må snart få sin ende, men Udinese-ejer, Pozzo, tror det er verdens bedste fodboldspiller vi taler om. 11 millioner euro + bonus, er sidste bud fra Doria, Pozzo har forlangt 15 millioner euro, plus adskillige bonusser i tilfælde af videresalg. Vi stopper ved de 11!!

Samuel Eto’o vil gå ned i løn for at komme til Sampdoria. Men hvem vil ikke det?

Lang har sagen også været omkring Wesley Sneijder fra Galatasaray til Juventus. Gala har sænket prisen fra 20 millioner euro, til et sted mellem 10 og 15. Juve vil sandsynligvis ikke gå højere end 7.

Besiktas vil hente Goklan Inler, det skrev de også før nytår. Arsenal viser interesse for Jose Callejon, det gjorde de i også i sommers, og De Laurentiis siger formentlig stadig nej. I hvert fald til et salg af Callejon.

Cagliari har også haft en travl dag. Husbauer fra Sparta Prag kommer på et 12 måneders lån, Brkic fra Udinese i 6 måneder, og Alejandro Gonzalez fra Verona, ligeledes på et lån indtil sommer. Til gengæld har klubben sendt Sebastian Eriksson til IFK Göteborg.

Liverpool har budt 30 millioner euro for Pjanic, samt en 4. årig kontrakt til bosnieren. Kevin Strootman siger i et interview til La Gazzetta, at han har en 5. årig kontrakt med Roma, og han bliver i kontraktens levetid. Mattia Destro skulle iflg. Walter Sabatini ikke ryge væk fra klubben.

Nastasic fra Manchester City, John Obi Mikel fra Chelsea, Leonel Vanglioni fra River Plate, og endelig, Manuel Pasqual fra Fiorentina, sættes alle i forbindelse med Milan.

Til angrebet i Torino, nævnes Pablo Osvaldo og Maxi Lopez. Sidst nævnte i en byttehandel, der skulle sende Larrondo til Chievo.

Lazio????????

Er der mere så råb op! Mere i morgen.

Jesper

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2015 Alle rettigheder forbeholdes

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...