Dagens italienske transfermarked!

Galliani

Calciomercatoen kører for fuld ild, og det er meget vanskeligt, at se hvor man skal starte og slutte på en artikel som denne. Slutte skal den jo på et eller andet tidspunkt, så prøver forsigtigt at starte
ud med Rossoneri.

Milan og Roma er blevet enige om Mattia Destro, det blev de i eftermiddags, men hvordan står det til? Det hele skulle ligge i hænderne hos Destro, så vi afventer blot hans ja. Endelig beslutning om Destro, slukke komme frem i morgen. Salvatore Bocchetti kommer til Milan fra Spartak Moskava, lægetjek i morgen, det verdensklasse! Milan har officelt lagt et bud ind på Munoz fra Palermo. Milan forsøger at sende Armero til Genoa, mens de så skal have Antonelli til Milan. (Det lyder skørt!). Hvorfor vil Milan have Taarabt tilbage?

Torino har lånt målmand, Salvador Ichazo i Danubio. Torino sender med al sandsynlighed Gillet til Catania.

Men tilbage til Roma, der måske alligevel ikke får hentet Luiz Adriano, der iflg. Shaktars præsident, i stedet for er ved at forlænge hans kontrakt med klubben. Men hvad så med Destro, hvis Adriano ikke kommer? Konoplyanka fra Dnipro, skulle være tæt på et skifte til Roma. Roma har forresten købt Yanga-Mbiwa for 7 millioner euro i Newcastle.

Forsvarer Uros Cosic tager fra Pescara til Frosinone, mens midtbanespilleren, Andrea Gessa tager den anden vej. Matti Lund Nielsen kan være på vej videre til Perugia.

Smutter Munoz til Milan, vil Palermo hente Andrea Costa i Parma. MEN, som det ser ud lige nu, slipper Zamparini ikke Munoz før til sommer. Maresca har forlænget hans kontrakt til 2016. Palermo har købt Mato Jajalo, lægetjek i morgen.

Udsalg i Parma! Gabriel Paletta smutter til Sampdoria. Mangler dog en officiel melding.

Gonzalo Bergessio tager fra Sampdoria til Lazio. Ola John kan komme til Lazio fra Benfica til sommer.

Som skrevet, henter Sampdoria Paletta, og måske Acquah i Parma, Luca Marrone fra Juventus, og måske Zuniga fra Napoli. Okaka til Milan? Der tænkes på Ibarbo til Sampdoria efter denne sæson. Samuel Eto’o har tegnet en kontrakt med Sampdoria frem til sommer 2018.

Cagliari sender Caio Rangel på lån i Varese. Cagliari forsøger stadig at hente Pavoletti i Sassuolo.

Sassuolo ser ikke ud til at slippe Simone Zaza til Juve nu. Schalke 04 er ude efter Nicola Sansone.

City flirter omkring Paul Pogba, for sølle 40 millioner euro + Jovetic. City må lave det om! Stefano Sturaro skifter fra Genoa til Juve, et halvt år før lejeaftalen udløber.

Bologna er meget tæt på at hente Daniele Gastaldello i Sampdoria.

Inter vil forsøge at hente Lassana Diarra eller Thiago Motta. Inter har en aftale med Murillo til sommer, men vil have ham NU!

Baris fans drømmer om Antonio Cassano. (Hvem gør ikke det?).

Mattia Destro eller Pablo Osvaldo bliver ny angriber i Milan!

Der er meget mere, men når ikke mere nu. Men husk, at følge med resten af aftenen, når Sky Sport og Sportitalia går i luften. Nu!

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2015 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...