Cagliari-Sampdoria: Forventede startopstillinger

Cagliari-Sampdoria på Sardegna Arena i Cagliari kl. 18.00.

Rundens første kamp starter i Sardiniens hovedstad, hvor et slagent Doria mandskab, med to nederlag på stribe, skal forsøge at komme tilbage på vindersporet.

Sampdorias elendige resultat på 0-3 i Bologna, og deres bitre nederlag til Lazio i sidste runde, må og skal viskes væk med en sejr i aften.

Det bliver dog ikke nemt, for Cagliari har altid været en pest for det liguriske mandskab, som ingen kan huske sidste sejr over, men til gængæld er nederlag og 1-1 kampe nemt at erindre!

Marco Giampaolo, og Sampdorias fans kan dog glæde sig over, at Strinic er tilbage fra hans skade. Og med al respekt for Murru, er kroaten at foretrække på den venstreback.

Fabrizio Pasqua dømmer kampen.

Forventede startopstillinger:

Cagliari 3-5-1-1: Rafael, Romagna, Ceppitelli, Andreolli, Faragò, Dessena, Cigarini, Ionita, Padoin, Joao Pedro, Pavoletti.

Sampdoria 4-3-1-2: Viviano; Bereszynski, Silvestre, Ferrari, Strinic; Barreto, Torreira, Praet; Ramirez; Quagliarella, Zapata.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...