Brev fra Zamparini til Palermos fans!

Zamparini

Palermo Calcio er inde i en svær sæson, og den nuværende situation er ikke mindre uoverskuelig for klubben, der blot er 1 point over nedrykningstregen i Serie A. Klubbens præsident, Maurizio Zamparini, har i dag skrevet et brev til klubbens fans, der i mindre og større grad, naturligvis er rimelig frustrerede over denne kaotiske tilstand som klubben befinder sig i.

Zamparini har skrevet dette brev til klubbens tifosi:

“Dette er ikke tidspunktet for uenighed, det er nu vi skal stå sammen, så vi kan tilføre al vores energi til Palermo. Vi er i denne sammen, og de næste 10 kampe, hvor vi skal hjælpe hinanden og ikke rykke ned”.

“Opgaven for os der kører en virksomhed, er at træffe beslutninger, som en gang i mellem kan gå galt. Jeg har altid arbejdet til gavn for klubben, der er din og min klub. Så vil tiden vise, om mine beslutninger har været rigtige eller forkerte”.

“I de sidste måneder har vi lidt under Ballardinis afgang, flugten fra Schelotto, og Iachini der fik stress. Jeg har for alle til at redde Palermo med den lidenskab som vi alle har, og som I har givet mig i alle de år”.

“Jeg frygter ikke denne udfordring, men er klar til at arbejde sammen”.

Brevet kan I læse her på italiensk.

Reklame: Selvom Palermo Calcio er ved at falde sammen står byen fortsat smukt. 

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...