De Boer er fortsat truet af fyring – Icardi har dækket over hollænderen!

frank-de-boer

På trods af Inters 1-0 sejr mod Southampton i Europa League, var det blot en lille trøst for Frank De Boer. der ikke er sikker på trænerbænken i Inter. Dette melder La Gazzetta dello Sport her til morgen. Inters spil i torsdags var ikke fremragende. Ingen bevægelse uden bold, Icardi lå alt for isoleret, og holdet skabte kun et skud på mål (kanonkuglen fra Candreva der røg i kassen). Tilbageskridt over hele linjen, og derudover bemærkede journalisten fra Gazzetta, Inter spillernes fysiske tilstand, der ligeledes var en mangelvare. Træthed!

Bliver De Boer fyret i morgen, hvis holdet taber til Atalanta? Ikke nødvendigvis, men der hænger en kraftig advarsel over hollænderens hoved. Atalanta i Bergamo i morgen, Torino på San Siro på onsdag, Sampdoria i Genova næste søndag, og inden en ny landskampspause, er der en tur til Southampton og en hjemmekamp mod Crotone.

Avisen giver ham disse kampe, der falder i de næste to uger, til at få rettet op på spillet og resultaterne.

Mauro Icardi har dækket over De Boer!

En påstand herfra. Icardis massive mediedækning i den sidste uges tid, har været årsag til, at fokus har lagt derpå, fremfor Inters magre spil mod Cagliari og Southampton. Undertegnede kan tage fejl herfra, men det er næppe sandsynligt! Men der skal virkelig en stor forbedring til, for ikke allerede at konkludere, at De Boer IKKE duer til jobbet hos Nerazzurri.

Atalanta-Inter i morgen kl. 15.00.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...