Benevento-Milan: Forventede startopstillinger

Benevento-Milan på Ciro Vigorito i Benevento kl. 12.30.

Søndagens første kamp i Serie A bliver en spændende sag, når vi skal se Rino Gattuso få sin debut i Serie A som træner for AC Milan.

Hjemmeholdet skal tage sig kraftig sammen, hvis ikke de skal blive historiens dårligste hold i ligaen. 0 point er de noteret for efter de første 14 kampe. Inden turneringen vender til nytår, skal de forsøge at få slettet det nul mod Milan, Udinese, SPAL, Genoa eller mod Chievo.

Fyringen af Marco Baroni for nogle uger, for at erstatte ham med Roberto De Zerbi, har altså foreløbig ikke givet nogen point.

Milans 0-0 resultat i hjemmekampen mod Torino blev den sidste kamp i Milan for Vincenzo Montella, der efter massiv kritik, er blevet erstattet af Gattuso, der stod i spidsen for klubbens primaverahold.

Nu er Gattusos CV som træner ikke prangende, og det bliver da også voldsomt interessant at se, hvorvidt han kan få Milan op og blande sig i top-6. Her er klubben i øjeblikket 6 point efter Sampdoria, der har spillet en kamp færre end Rossoneri.

Maurizio Martiano dømmer kampen.

Forventede startopstillinger:

Benevento 4-3-3: Brignoli; Letizia, Costa, Antei, Di Chiara; Chibsah, Cataldi, Viola; Lombardi, Armenteros, D’Alessandro.

Milan 3-4-2-1: Donnarumma G; Musacchio, Bonucci, Romagnoli; Abate, Kessie, Montolivo, Rodriguez; Bonaventura, Suso; Kalinic.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...