Bari-Frosinone: Optakt + Startopstillinger

Bari-Frosinone på Stadio San Nicola i Bari kl. 15.00.

30. runde i Serie B peaker for vildt med denne kamp på San Nicola. Bari, hvis ambitioner om Serie A, for alvor begynder at ligne en reel chance for at blive indfriet, tager i mod Frosinone, som vel egentlig er det bedste hold i ligaen?!

Bari er på 6. pladsen med 10 point op til dagens gæster på 1. pladsen, og 9 point færre end Hellas Verona på 2. pladsen. Efter et par stærke sejre, bl.a. ude mod Benevento, måtte holdet se sig slået i sidste weekend mod Entella. Unødvendigt! Men dog fortjent, for Entella skabte et hav af chancer, mens Bari havde store problemer med blot at få skrabet en mulighed sammen.

Der var lagt op til fest af de helt store i mandags, da Frosinone tog i mod Cittadella, der for alvor kunne sætte klubben op på en pedestal i ligaen. Det er dog, da de er 1’er i Serie B, men det er altså kun med 1 point mere end SPAL på 3. pladsen.

I den første kamp mellem klubberne i efteråret, må der erkendes, at der var forskel. Frosinoen tog en sikker 3-1 sejr hjemme på Matusa.

Spiltips: Hjertet bløder kraftigt for hjemmeholdet, og de taber ikke denne kamp. Der vil blive scoret mange mål, mere end 2.5. Begge mandskaber er indehavere af nogle stærke offensive kræfter.

Det her er CALCIO fra det smukke syditalien!

Startopstillinger:

Bari: Micai, Suagher, Tonucci, Capradossi, Furlan, Basha, Fedele, Daprelà, Brienza, Floro Flores, Galano.

Frosinone: Bardi, Maiello, Ciofani D., Soddimo, Ariaudo, Dionisi, Sammarco, Terranova, Mazzotta, Fiamozzi, Krajnc.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...