Balotelli til lægetjek i Nice

Mario Balotelli

Mario Balotelli har bestemt ikke leveret varen på fodboldbanen i de sidste par år, og groft sagt, nærmest siden EM i 2012, hvor han leverede angrebsspil og lavede mål, der nærmede sig verdensklasse. Siden er det gået kraftigt ned ad bakke for Mario, der uden nogen former for tvivl overhovedet, har en fremtid i Liverpool.

Så gik undertegnede og troede, og ikke mindst håbede, at han måske kom til Sampdoria, eller i det mindste kom tilbage til Serie A, hvor både Chievo og Pescara har været nævnt. Måske en lille smule jubel optimistisk, men alligevel var der vist konkret snak i mellem Palermo og Liverpool, her var dog det problem, at Rosanero ikke var i nærheden af, at kunne betale hans løn.

Men det ser det altså ud til, at Nice i Frankrig er i stand til. I hvert fald har Balo sagt ja til et skifte til klubben. Dette melder L’Equipe, som undertegnede har læst på La Gazzetta dello Sport.

Det eneste der mangler, er en officiel melding, og den skulle komme, når han har været til lægetjek i klubben, som eftersigende skulle foregå i morgen.

Balo, Balo, Balo – Nice?!

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...