Atalanta vinder fortjent mod Milan

Milan-Atalanta 0-2

Krisen kradser virkelig hos Rossoneri! For en uge siden blev det til et 0-3 nederlag i Verona, den gjorde nas, og holdet tog efterfølgende på træningslejr, med forberedelse til dagens kamp, der altså, fortjent, vandt med 2-0.

Naiv som ind i helvede, troede jeg vi endelig skulle se Milan tilbage i toppen af Serie A efter de markante indkøb i sommers, hvor der blev handlet for mere end en milliard kroner.Naiv, om ikke andet, så i hvert fald et håb for, at vi skulle se den gigantiske klub fra Milano tilbage, hvor de fleste af os synes de hører hjemme.

Men hold da kæft hvor er der lang vej derop. Kampen i dag var heller ikke speciel imponerende, og vi kan grine herfra og til helvede, og synes det er morsomt, at det går som det gør for Milan. Men for en gammel Calcio-elsker som undertegnede, så gør det sgu nas!

Men ny kæmpe indsats af Atalanta. Den klub imponerer bare gang på gang. Europa League, videre på en 1. plads, og minsandten om de ikke drøner videre samtidig i Serie A. Respekt!

Milan møder Fiorentina i næste runde, mens Atalanta møder Cagliari.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...