Atalanta hiver fortjent point hjem mod Juve

Juve led for første gang pointtab i Serie A efter denne fantastiske kamp mod Atalanta, der endte med et forrygende comeback af hjemmeholdet.

Juve lignede ellers en sikker vinder, da den gamle dame førte med 2-0 indenfor de første 24 minutter. Målene sat ind af Bernardeschi (første start til ham) og Gonzalo Higuain.

Den kommene Juve spiller, Mattia Caldara fik udlignet for Atalanta efter 31 minutters spil, minuttet efter blev Andreas Cornelius skiftet ud!

Atalanta er svær at spille mod, især på hjemmebane, og det fandt Juve ud af. Formidabel udligning af Bryan Cristante, der knaldede et hovedstød i kassen uden chance for Buffon.

Juve fik underkendt en kasse ved hjælpe af VAR. Det var ok, da Lichtsteiner planter en albue i skallen af Gomez.

VAR skulle igen bruges i slutningen af kampen, her var det dog en total håbløs beslutning af dommeren, at dømme straffespark til Juve, da Petagna, klart, ikke havde hånd eller arm på bolden, men derimod skulderen. Fra 11 meter pletten brændte Dybala for første gang i Serie A.

Fortjent point til Atalanta i en fed kamp!

Juve møder Lazio i næste runde, mens Atalanta møder Sampdoria.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...