18. Runde: Derby, selfies, Mancini-knockout og Milans fald!

18. runde

Årets anden runde har nået sin afslutning, om blot en uge, sidder vi og kigger på hinanden og tænker, det var satans, tiden er fløjet afsted, for så er vi nemlig halvvejs i verdens smukkeste turnering á 2014/2015.

Det var ekstremt lidt, som lørdagen diskede op med af nye og overraskende sager. Simone Zaza er brandvarm for Sassuolo, netop forlænget til 2019, og Udinese er noget af det kedeligste, med eller uden Di Natale, og især uden! Jeg var rasende på Milan, sådan cirka, som mange af deres millioner af fans også var det, formentlig! De spiller så rasendes sygt, skaber absolut intet, spillerne render rundt, eller står, og ligner nogen der ikke gider! Er Pippo Inzaghi dygtig nok? Måske ikke, han er selvfølgelig også ret ny, men at han skal løbe og give spillerne dessiner, 3-4 minutter før kampen, det virker mystisk. Kender spillerne ikke deres opgaver dér, lige dér, lige før kampstart? Ellers er det ret bekymrende, men mere forståeligt de spiller som de gør i øjeblikket. At Milan ikke tabte til Torino, siger mere om Torinos offensive egenskaber, end det gør om Milans kvaliteter.

Inters kamp mod Genoa var set frem til af mange. Deres forstærkninger selvfølgelig, men også deres 2 halvleg mod Juve, har givet optimisme hos Inters fans. I dag var de dog kun på banen i 1. halvleg, der spillede de til gengæld også godt, og kasser af Palacio og Icardi, havde faktisk afgjort kampen. Bedrøvelig 2. halvleg vakte da opstandelse med Roberto Mancini, der blev ramt lige i låget af bolden, der blev sendt afsted fra Andreolli. Mancini kunne dog grine af situationen! Iøvrigt er det da en over-reaktion af de helt ufattelige af ham, Mancini, eller hvem fanden det er, mod Pablo Osvaldo, som er blevet suspenderet. Vor herre bevares! Tragisk! For episoden mod Mauro Icardi?! Skrækkeligt hvis ikke der skal mere til, før man ryger ud til højre!!!!!!!!

Eftermiddagens mange kampe druknede velfortjent i Derby della Capitale. Fed kamp, Lazio dominerede 1. halvleg, fanden så stærk Felipe Anderson er, 2. halvleg kom Roma med, og 2 kasser af Prinsen, sikrede et remis i opgøret. Totti der tager et selfie, med Curva Sud i baggrunden, går uden tvivl langt ud i historien. De taler om det, også om 100 år. Tro mig! Altså, hvem tager et selfie, midt under kampen, med mindre man hedder Francesco Totti?

Chievo fik et nyt belastende point, naturligvis i det 90. minut mod Atalanta. Gianfranco Zola fik hevet 3 vigtige point med hjem til Cagliari, tro på overlevelse der? Palermo måtte spille uden Dybala, alligevel scorer de 3 gange, desværre lavede Fiorentina 4 mål, hvoraf Joaquins kasse var ondskabsfuld godt sat ind. Utilregnelige Hellas Verona vandt med 3-1 over Parma, men det som folk taler mest om i Italien i dag, er nok Sampdorias 1-0 sejr over Empoli. Kongekasse af Eder. Og næste weekend, når Doria skal til Parma, er Luis Muriel og Samuel Eto’o i angrebet (Håber!). Hvem sagde lækkerier?

Lækkerier var der også lagt op til på San Paolo, mellem Napoli og Juve, syd mod nord, og den har fået hele armen. Tilskuerne var klar, hvornår er de ikke det i Napoli?! Men lækkerierne og forventningerne, fladede ud i ingenting, og Juve kan tage hjem, 3 point rigere og yderligere afstand til Roma. Napoli var måske lidt små-uheldig med dommeren, men de var egentlig heller ikke skarpe nok, skabte også for lidt. Men det er også utaknemligt, at man kun har Hamsik, Higuain, Mertens, Gabbiadini, Guzman, Callejon og Zapata til rådighed………….!

Hvad har vi ellers? Der er ingen klare trænerfyringer på vej, Juve bliver vintermester, savner virkelig Milan sparker noget mere røv, og 3. pladsen er fuldstændig og aldeles piv-åben.

Jesper

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2015 Alle rettigheder forbeholdes

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...